Frank Heijligers

eigenaar PLANTWERK

Afkomstig uit Heeze. Na enkele jaren in Eindhoven gewoond en gewerkt te hebben, ben ik in Nuenen beland. Ik heb een grote interesse in vormgeving. Op allerlei vlakken. Van gebouwen, kunst en mode tot het creëren met planten. Dat laatste is iets waar ik ingerold ben. Ik werk ruim 25 jaar in tuinen. Eerst voor wat bijverdiensten, maar gaandeweg werd dit steeds serieuzer. Na een aantal avondcursussen ben ik er achter gekomen dat je het vak pas echt goed leert door nieuwsgierig en leergierig te zijn.

Ik ben pas op mijn 21e begonnen in dit vak, maar ik heb veel geleerd door gewoon te doen en aan te pakken. Ik houd mij bezig met het ontwerpen van tuinen en het maken van beplantingsplannen. Het andere deel van de week ben ik op bij PLANTWERK te vinden. Het werk in onze kwekerij zorgt ervoor dat mijn plantenkennis steeds beter wordt. Een plant leer je het beste kennen door deze zelf te kweken, aan te planten en te zien groeien gedurende het jaar. Het complete proces is interessant.

Algemeen:

Eeneind 32A

Mail | frank@plant-werk.nl

Tel | 06 – 28 02 43 58

[instagram-feed]