Frank Heijligers

eigenaar PLANTWERK

Afkomstig uit Heeze. Na enkele jaren in Eindhoven gewoond en gewerkt te hebben, ben ik in Nuenen beland. Ik heb een grote interesse in vormgeving. Op allerlei vlakken. Van gebouwen, kunst en mode tot het creëren met planten. Dat laatste is iets waar ik ingerold ben. Ik werk al bijna 25 jaar in tuinen. Eerst voor wat bijverdiensten, maar gaandeweg werd dit steeds serieuzer. Na een aantal avondcursussen ben ik er achter gekomen dat het erg belangrijk is om nieuwsgierig en leergierig te zijn.

Ik ben pas op mijn 21e begonnen in dit vak, maar ik heb veel geleerd door gewoon te doen en aan te pakken. Ik houd mij vooral bezig met het ontwerpen van tuinen en het maken van beplantingsplannen. De kennis over planten, die ik opbouw met het werk bij de kwekerij, zorgt ervoor dat mijn beplantingsplannen steeds beter worden. Ook de ontwikkelingen in onze tuin dragen hieraan bij. Ik kan snel reageren als er een plant toegevoegd kan worden om een nieuwe dimensie te creëren. Daarmee wordt een border telkens beter.

 

Algemeen:

Eeneind 32A

Mail | frank@plant-werk.nl

Tel | 06 – 28 02 43 58

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: geen berichten gevonden.