Bestel planten online

Vaste planten en siergrassen online kopen.

Naar de plantenshop

wij kweken al onze planten zelf

Werken met planten in tuinen vinden wij leuk. Daarom zijn we ze ook gaan kweken. Dat hele proces van zaad tot plant is mooi om te zien. Op dit moment kweken wij ongeveer 500 tot 600 verschillende soorten planten. Het gaat dan om een groot assortiment vaste planten en siergrassen. Varens, heesters en bomen kun je trouwens ook bij ons vinden.

Neem contact op

In onze tuin kun je alle planten terugvinden

Alle planten die wij bij PLANTWERK kweken en toepassen in tuinen, hebben eerst enkele jaren in onze eigen tuin gestaan. Daar kunnen ze volop groeien en een volwassen fase bereiken. Vervolgens kunnen we ook goed zien hoe de kwaliteit van het wortelgestel is. En dat zegt weer veel over de kracht van de plant.

Kijk hier voor foto's

Een tuin heeft vier seizoenen

Wij leggen een bijzondere focus op de kwaliteit van de planten in de herfst en de winter. Omdat ook dan jouw tuin er goed uit kan zien. Afstervende planten geven een mooi beeld. Je moet er alleen de schoonheid van in kunnen zien. PLANTWERK heeft een goede basiscollectie met dit soort planten. Daarnaast vind je ook nog veel weefplanten en vulplanten. Je kunt alle planten siergrassen en natuurlijke tuinen op onze site vinden

Ga naar de plantenshop

tuinontwerpen en beplantingen

Het maken van een indeling voor je tuin lijkt misschien eenvoudig. Als je graag veel planten gebruikt, dan moet je daar vanaf het begin rekening mee houden. Werk van de ene naar de andere border. Als je er niet uitkomt, dan kunnen we je hiermee helpen. Wij maken ook tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op deze manier ga je gedegen te werk en voorkom je veel fouten. Frank heeft zijn eigen ontwerpstudio. Via onderstaande link kom je daar terecht.

frank heijligers STUDIO

Siergrassen online bestellen bij PLANTWERK

De hoogste kwaliteit siergrassen online bestellen? Bij PLANTWERK ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je een ruim aanbod siergrassen uit eigen kwekerij, zonder dat hier enige vorm van bestrijdingsmiddelen aan zijn toegevoegd. Siergrassen zijn de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit. Dit is mede te danken aan de bekende tuinarchitect Piet Oudolf, want hij heeft deze tuinplanten namelijk weer helemaal terug op de kaart gezet. Vanaf de nazomer tot ver in de herfst zijn siergrassen op hun mooist. Echter leveren ze in de winter ook mooie plaatjes op.

Eenvoudig siergrassen online bestellen

Online siergrassen bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Met onze handige filters, kun je jouw zoekopdracht verfijnen naar de categorie siergrassen en krijg je vervolgens ons gehele aanbod van deze plantsoort te zien. Met slechts enkele klikken bepaal jij exact welk siergras je online bestellen wilt. Zo kun je binnen een zeer korte periode zelf genieten van het geluid en het schouwspel van wevende grassen in jouw eigen tuin. Dit geluid heeft een zeer rustgevende werking, heerlijk na een drukke werkdag dus! Met de aanschaf van siergrassen, haal je een waardevolle toevoeging aan jouw tuin binnen. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Siergrassen combineren met andere planten

Siergras is makkelijk te combineren met verschillende andere plantensoorten dankzij zijn natuurlijke uitstraling. Het zorgt zelfs voor onwijs mooie contrasten met verschillende kleuren bloemen en charmante bladvormen. Daarnaast hebben de grassen zelf ook een hoge sierwaarde vanwege hun manier van groeien en verschillende bladkleuren. Of je nu over een grote of kleine tuin beschikt, siergrassen online bestellen kan voor iedere tuin. Ook geven wij graag advies aan degene die dit op prijs stellen. Zo kunnen we samen kijken welk soort siergras het beste in jouw tuin past en deze eventueel combineren met andere mooie vaste planten.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK