Bestel planten online

Vaste planten en siergrassen online kopen.

Naar de plantenshop

wij kweken al onze planten zelf

Werken met planten in tuinen vinden wij leuk. Daarom zijn we ze ook gaan kweken. Dat hele proces van zaad tot plant is mooi om te zien. Op dit moment kweken wij ongeveer 500 tot 600 verschillende soorten planten. Het gaat dan om een groot assortiment vaste planten en siergrassen. Varens, heesters en bomen kun je trouwens ook bij ons vinden.

Neem contact op

In onze tuin kun je alle planten terugvinden

Alle planten die wij bij PLANTWERK kweken en toepassen in tuinen, hebben eerst enkele jaren in onze eigen tuin gestaan. Daar kunnen ze volop groeien en een volwassen fase bereiken. Vervolgens kunnen we ook goed zien hoe de kwaliteit van het wortelgestel is. En dat zegt weer veel over de kracht van de plant.

Kijk hier voor foto's

Een tuin heeft vier seizoenen

Wij leggen een bijzondere focus op de kwaliteit van de planten in de herfst en de winter. Omdat ook dan jouw tuin er goed uit kan zien. Afstervende planten geven een mooi beeld. Je moet er alleen de schoonheid van in kunnen zien. PLANTWERK heeft een goede basiscollectie met dit soort planten. Daarnaast vind je ook nog veel weefplanten en vulplanten. Je kunt alle planten siergrassen en natuurlijke tuinen op onze site vinden

Ga naar de plantenshop

tuinontwerpen en beplantingen

Het maken van een indeling voor je tuin lijkt misschien eenvoudig. Als je graag veel planten gebruikt, dan moet je daar vanaf het begin rekening mee houden. Werk van de ene naar de andere border. Als je er niet uitkomt, dan kunnen we je hiermee helpen. Wij maken ook tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op deze manier ga je gedegen te werk en voorkom je veel fouten. Frank heeft zijn eigen ontwerpstudio. Via onderstaande link kom je daar terecht.

frank heijligers STUDIO

Online jouw tuinplanten bestellen vanuit iedere locatie

In de alsmaar groter groeiende digitale wereld neemt de behoefte om vanuit iedere locatie online tuinplanten te kunnen bestellen ook steeds meer toe. Wij vinden het erg belangrijk om naar de behoefte van onze klanten te luisteren en als bedrijf flexibel te zijn. De onderlinge strijd en concurrentie via het internet is iets wat eeuwig zal blijven voortbestaan. Wij laten ons hier echter niet door tegenhouden en zijn dan ook onwijs dankbaar voor de online mogelijkheden. Dankzij het bereik van het internet hebben wij namelijk een grote, vaste online klantenkring op kunnen bouwen. Ondanks het gemak van het internet en de mogelijkheid om jouw tuinplanten online te bestellen, blijven de beste kwaliteit en een goede service echter altijd bij ons op nummer één staan. Hier onderscheiden wij ons mee van de rest.

Online jouw tuinplanten bestellen met uitgebreide informatie

Werken met planten en tuinen is onze passie en vinden wij erg leuk. Wij hopen dan ook dat onze klanten die tuinplanten bestellen via de online webshop hier net zoveel vreugde uit halen en plezier mee beleven als ons. Wij hebben onze webshop zo overzichtelijk mogelijk gemaakt met duidelijke foto’s en verschillende categorieën. Daarnaast vind je bij elk product een uitgebreide omschrijving en de benodigde extra informatie die ervoor zorgen dat je jouw plant, siergras, varen, heester of boom van de juiste zorg kunt voorzien.

Een gerichte zoekopdracht door middel van handige filters

In de huidige wereld vol webshops zijn snelheid en eenvoudigheid twee belangrijke factoren. Kies je ervoor online tuinplanten te bestellen bij PLANTWERK dan kun je binnen de webshop gebruik maken van een aantal filters. Zo kun je jouw zoekopdracht verfijnen op onder andere de bloemkleur, de verschillende categorieën en de eigenschappen van de vaste planten. Dit maakt het bestellen zeer eenvoudig, snel, gericht en voor iedereen toegankelijk.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK

blog!

Check hier de laatste nieuwe berichten!