Border in a Box

Het is niet voor iedereen gemakkelijk om zelf een border in te richten. Een beplantingsontwerper kan je daar goed bij helpen. Maar dat is niet altijd nodig. Als je graag zelf bezig bent in je tuin dan hebben wij daar een manier op gevonden. Wij hebben het concept Border in a Box ontwikkeld. De planten die hierin zitten zijn voor een speciale locatie in je tuin. Bij PLANTWERK kweken wij honderden tuinplanten die uitermate geschikt zijn voor de beplanting van een tuin. Wij maakten voor jou een keuze. En geven ook nog suggesties voor extra dimensies.

Geschikte beplanting voor jouw achtertuin

Spreekt een moderne tuin je aan? Of juist een met meer romantiek? De pakketten van Border in a Box zijn er voor iedere sfeer. Maar ook voor iedere locatie. Langzaam breiden wij ons assortiment uit. Zoek je planten voor een border in de zon of voor een border in de schaduw?

Eenvoudig jouw tuinplanten aanschaffen via onze webshop

Het kweken van planten en het groeiproces hiervan, vinden wij erg leuk. Welke stijl jij ook kiest, bij PLANTWERK bieden wij honderden verschillende tuinplanten aan die rechtstreeks uit onze eigen kwekerij komen. Op onze webshop vind je ons gehele assortiment met alle benodigde eigenschappen en informatie omtrent de plant. Zo zie je eenvoudig of de tuinplant geschikt is voor de beplanting van jouw achtertuin en welke verzorging deze vergt.

Geen beplantingsplan nodig

Voor onze borderpakketten heb je geen beplantingsplan nodig. Je zet de planten random op 30 – 35 cm. uit elkaar. Eerst alles uitzetten natuurlijk en als het goed staat, plant je ineens alle planten aan.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK

blog!

Check hier de laatste nieuwe berichten!