cadeaubon voor tuinplanten

Soms weet je even niet meer wat je voor iemand zal kopen. Een boeketje bloemen of chocolade? Misschien is het wel eens leuk om een cadeau te geven dat de ontvanger er jaarlijks weer aan herinnert dat jij degene was die ervoor zorgde dat die leuke planten in de tuin zijn gekomen. Een cadeaubon voor tuinplanten biedt dan een uitkomst! Ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen iets te vinden is. En voor elke stijl.

Een cadeaubon voor tuinplanten mogen ontvangen is altijd leuk! Vaste planten en siergrassen geven is een cadeau waar je meerdere jaren plezier van kunt hebben.

Last minute cadeau

Een cadeaubon voor planten is een ideaal cadeau om te geven als je op het laatste moment nog iets moet regelen om te geven. Je betaalt de cadeaubon en krijgt deze digitaal gestuurd. Je kunt de bon uitprinten of meteen doorsturen naar de ontvanger.

Cadeaubon geven

Een cadeaubon is leuk om te geven. Vooral als je dit gericht doet. De ontvanger kan zelf een keuze maken uit ons ruime assortiment aan vaste planten en siergrassen. Op onze overzichtelijke website kan men keuzes maken en zoeken naar een plant die nog ontbreekt in de tuin. Plantwerk zorgt voor het inpakken en verzenden van de planten. De cadeaubon kan online ontvangen worden, maar je kunt deze ook printen en van een enveloppe voorzien.

Cadeaubon voor tuinplanten ontvangen

Leuk! je hebt een cadeaubon voor planten gekregen en nu kun je zelf uitzoeken welke planten je graag wil aanschaffen voor in je tuin. Kijk snel in onze webshop.

Online kopen

De cadeaubonnen kun je online kopen. De bonnen zijn digitaal. Je kunt ervoor kiezen om deze in eigen mailbox te ontvangen, of direct te versturen naar de ontvanger. Een klein berichtje erbij maakt dan duidelijk wat de reden voor de gift is.

Meerdere bonnen

Wil je meerdere bonnen versturen? Zakelijk of anders? Mail even naar info@plant-werk.nl voor meer informatie. We helpen je graag!