Caroline van Heeswijk

eigenaar PLANTWERK

Een echte Nuenense. Na een studie Hoger Laboratorium onderwijs in Eindhoven, heb ik gewerkt als onderzoeker. Eerst een baan aan de universiteit van Wageningen en daarna in Boxmeer bij Intervet en Nobilon. Daar werkte ik aan de ontwikkeling van geneesmiddelen voor mens en dier. Na 10 jaar kwam dit werk door reorganisaties ten einde en heb ik besloten een andere richting op te gaan. Zo kwam het dat ik mij heb aangesloten bij Kwekerij van Nature. Nu is kwekerij van Nature PLANTWERK geworden en krijgen we hiermee een tweede kans om het bedrijf op te bouwen.

Het is fijn om elk jaar bezig te zijn met de ontwikkeling van de kwekerij, ik vind het vooral leuk om te bedenken welke stappen we vooruit kunnen maken. Ik werk aan huis en ben verantwoordelijk voor het kweken van de planten en de verzorging ervan. Het geven van rondleidingen aan groepen geïnteresseerden vind ik een leuke afwisseling. In de zomermaanden is het onderhoud van de planten en onze experimenteer tuin intensief, maar ik kan er ook van genieten. Zo ook van het op vakantie gaan met mijn gezin in onze zelf gerestaureerde camper. 

Algemeen:

Eeneind 32A

Mail | caroline@plant-werk.nl

Tel | 06 – 23 08 57 38

PLANTWERK