Caroline van Heeswijk

eigenaar PLANTWERK

Een echte Nuenense. Na een studie Hoger Laboratorium onderwijs in Eindhoven, heb ik gewerkt als onderzoeker. Eerst een baan aan de universiteit van Wageningen en daarna in Boxmeer bij Intervet en Nobilon. Daar werkte ik aan de ontwikkeling van geneesmiddelen voor mens en dier. Na 10 jaar kwam  heb ik besloten een andere richting op te gaan. Planten en de natuur hebben altijd mijn interesse gehad. Bij PLANTWERK kan ik mijn ambities realiseren.

Het is fijn om elk jaar bezig te zijn met de ontwikkeling van de kwekerij, ik vind het vooral leuk om te bedenken welke stappen we vooruit kunnen maken. Ik werk aan huis en ben verantwoordelijk voor het kweken van de planten en de verzorging ervan. In de zomermaanden is het onderhoud van de planten en onze experimenteer tuin intensief, maar ik kan er ook van genieten. Zo ook van het op vakantie gaan met mijn gezin in onze zelf gerestaureerde camper. 

Algemeen:

Eeneind 32A

Mail | caroline@plant-werk.nl

Tel | 06 – 23 08 57 38