Bestel planten online

Vaste planten en siergrassen online kopen.

Naar de plantenshop

wij kweken al onze planten zelf

Werken met planten in tuinen vinden wij leuk. Daarom zijn we ze ook gaan kweken. Dat hele proces van zaad tot plant is mooi om te zien. Op dit moment kweken wij ongeveer 500 tot 600 verschillende soorten planten. Het gaat dan om een groot assortiment vaste planten en siergrassen. Varens, heesters en bomen kun je trouwens ook bij ons vinden.

Neem contact op

In onze tuin kun je alle planten terugvinden

Alle planten die wij bij PLANTWERK kweken en toepassen in tuinen, hebben eerst enkele jaren in onze eigen tuin gestaan. Daar kunnen ze volop groeien en een volwassen fase bereiken. Vervolgens kunnen we ook goed zien hoe de kwaliteit van het wortelgestel is. En dat zegt weer veel over de kracht van de plant.

Kijk hier voor foto's

Een tuin heeft vier seizoenen

Wij leggen een bijzondere focus op de kwaliteit van de planten in de herfst en de winter. Omdat ook dan jouw tuin er goed uit kan zien. Afstervende planten geven een mooi beeld. Je moet er alleen de schoonheid van in kunnen zien. PLANTWERK heeft een goede basiscollectie met dit soort planten. Daarnaast vind je ook nog veel weefplanten en vulplanten. Je kunt alle planten siergrassen en natuurlijke tuinen op onze site vinden

Ga naar de plantenshop

tuinontwerpen en beplantingen

Het maken van een indeling voor je tuin lijkt misschien eenvoudig. Als je graag veel planten gebruikt, dan moet je daar vanaf het begin rekening mee houden. Werk van de ene naar de andere border. Als je er niet uitkomt, dan kunnen we je hiermee helpen. Wij maken ook tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op deze manier ga je gedegen te werk en voorkom je veel fouten. Frank heeft zijn eigen ontwerpstudio. Via onderstaande link kom je daar terecht.

frank heijligers STUDIO

De mooiste siergrassen online kopen bij PLANTWERK

Wil je bepaalde siergrassen graag online kopen? Dan hoef je niet langer meer te zoeken. Wij van PLANTWERK hebben een breed aanbod siergrassen voor jou tot beschikking, rechtstreeks vanuit onze kwekerij. Wij beleven veel plezier aan het kweken van verschillende plantensoorten en de groeiprocessen die hier bij komen kijken. Door jouw siergras online te kopen in onze webshop, ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Onze siergrassen staan namelijk eerst enkele jaren in onze eigen tuinen. Hier kunnen ze goed groeien en kunnen wij goed het wortelgestel beoordelen op kwaliteit. Dit zegt erg veel over de kracht van een plant.

Siergrassen online kopen kost slecht enkele minuten

Online siergras kopen in onze webshop neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Door de kort, maar duidelijke informatie en beschrijving ben je direct op de hoogte van de eigenschappen van het siergras en of deze bij jouw wensen aansluit. Zo ben je met een bezoekje aan onze webshop nog maar enkele klikken verwijderd van de bezorger die bij jou aanbelt om het siergras te bezorgen. Kom je er zelf toch niet helemaal uit en zou je graag wat hulp willen? Wij delen graag onze kennis en voorzien al onze klanten met liefde van advies.

Het gemak van siergras

Wanneer je kiest voor siergras in jouw tuin, kun je hier gedurende alle vier de seizoenen van een jaar plezier van beleven. Daarnaast is het erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk te combineren met andere siergrassen of vaste planten. Er is de mogelijkheid om lage, hoge, bloeiende en wintergroene siergrassen online te kopen. Welk type je ook kiest, spijt krijgen doe je niet. Siergrassen zijn een verrijking voor iedere tuin, groot of klein. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en ontdek welke siergrassen en andere tuinplanten wij met liefde kweken voor onze klanten.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK

blog!

Check hier de laatste nieuwe berichten!