Tuinplanten online bestellen en laten bezorgen

In de alsmaar groter groeiende digitale wereld neemt de behoefte om vanuit iedere locatie online tuinplanten te kunnen bestellen ook steeds meer toe. Wij vinden het erg belangrijk om naar de behoefte van onze klanten te luisteren en als bedrijf flexibel te zijn. De onderlinge strijd en concurrentie via het internet is iets wat eeuwig zal blijven voortbestaan. Wij laten ons hier echter niet door tegenhouden en zijn dan ook onwijs dankbaar voor de online mogelijkheden. Dankzij het bereik van het internet hebben wij namelijk een grote, vaste online klantenkring op kunnen bouwen. Ondanks het gemak van het internet en de mogelijkheid om jouw tuinplanten online te bestellen, blijven de beste kwaliteit en een goede service echter altijd bij ons op nummer één staan. Hier onderscheiden wij ons mee van de rest.

Online jouw tuinplanten bestellen met uitgebreide informatie

Werken met planten en tuinen is onze passie en vinden wij erg leuk. Wij hopen dan ook dat onze klanten die tuinplanten bestellen via de  webshop hier net zoveel vreugde uit halen en plezier mee beleven als ons. Wij hebben onze webshop zo overzichtelijk mogelijk gemaakt met duidelijke foto’s en verschillende categorieën. Daarnaast vind je bij elk product een uitgebreide omschrijving en de benodigde extra informatie die ervoor zorgen dat je jouw vaste plant, siergras, varen, heester of boom van de juiste zorg kunt voorzien.

Tuinplanten online bestellen en laten bezorgen

De huidige wereld, met een grote hoeveelheid aan webshops, is gewend geraakt aan snelheid en eenvoudigheid. Dit zijn twee belangrijke factoren hiervoor. De tuinplanten die je bestelt bij PLANTWERK krijg je doorgaans binnen enkele dagen in huis. Dit is afhankelijk van het seizoen. In de periode van maart tot en met november versturen we 2 keer per week. Soms wel drie keer als dat nodig is. Dinsdag en op donderdag zijn hiervoor de standaard dagen. In drukke tijden zelfs ook op maandag. Het is gebruikelijk dat de planten dan de volgende dag geleverd worden. Met een track and trace code kun je de bestelling volgen

online tuinplanten bestellen via de webshop van PLANTWERK
PLANTWERK

10 gemakkelijke tuinplanten voor in de zon

 1. Aster ageratoides ‘Ezo Murazaki’
 2. Aquilegia vulgaris ‘Black Barlow’
 3. Aster tataricus ‘Jindai’
 4. Kalimeris incisa ‘Alba’
 5. Monarda bradburiana
 6. Nepeta ‘Six Hills Giant’
 7. Phlomis russeliana
 8. Persicaria amplexicaulis ‘Inverleith’
 9. Monarda ‘Squaw’
 10. Geranium ‘Dilys’

10 gemakkelijke tuinplanten voor in de halfschaduw

 1. Anemone ‘Whirlwind’
 2. Actaea japonica ‘Cheju-do’
 3. Amsonia hubrichtii
 4. Baptisia australis
 5. Epimedium ‘Sulphureum’
 6. Liriope muscari ‘Moneymaker’
 7. Persicaria amplexicaulis ‘Pink Elephant’
 8. Persicaria filiformis
 9. Trachystemon orientalis
 10. Veronicastrum virginicum ‘Challenger’

10 gemakkelijke tuinplanten voor in de schaduw

 1. Aruncus dioicus
 2. Brunnera macrophylla
 3. Epimedium pubigerum ‘Orangekönigin’
 4. Heuchera villosa var. macrorrhiza
 5. Persicaria filiformis ‘Alba’
 6. Geranium nodosum
 7. Lamium maculatum
 8. Liriope muscari ‘Ingwersen’
 9. Euphorbia amygdaloides ‘Purpurea’
 10. Geranium macrorrhizum ‘Czakor’