Kwekerij Van Nature is PLANTWERK geworden

Kwekerij Van Nature is PLANTWERK geworden in 2019

Sinds 2013 is ons bedrijf bekend onder de naam kwekerij Van Nature. Door veranderingen en ontwikkeling hebben we besloten de naam te veranderen naar PLANTWERK. Dit was geen gemakkelijke keuze, maar inmiddels zijn wij er helemaal gewend aan geraakt en hopen we dat dat voor onze klanten ook het geval zal zijn. Dus sinds 1 januari 2019 geldt: Kwekerij van Nature is PLANTWERK geworden.

De speerpunten zijn redelijk onveranderd gebleven. Wij kweken vaste planten en siergrassen. Met een assortiment aan bomen, heesters en varens. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor tuinontwerpen en beplantingsplannen. In onze tuin staan alle planten die we kweken. Ook hiermee blijven wij volop aan de gang.

kwekerij van nature is plantwerk geworden

PLANTWERK staat in hovenierstermen voor de verzamelnaam van de hele groep van bomen, heesters, vaste planten en siergrassen. Daarnaast is het PLANTWERK verrichten een uitvoerende benaming. Voor ons werk geldt het allebei.

Bij PLANTWERK werken wij: Caroline en Frank (ook van Frank Heijligers Studio – tuinontwerpen)Daarnaast zijn er nog een aantal vrijwillige PLANTWERKers die regelmatig meehelpen. En dat heeft een fijne wisselwerking. Aan de ene kant worden wij goed vooruit geholpen en aan de andere kant kun je bij ons enorm veel praktijkervaring opdoen.

Voor het komende jaar hebben wij weer veel plannen. Hoog op ons lijstje staat een fijne en goed werkende website, met webshop. Daarnaast komt er weer een nieuw stuk tuin bij en gaat de grote border die eind 2018 is aangeplant lekker groeien. We hopen weer veel nieuwe klanten te mogen ontmoeten in 2019!