Bestel planten online

Vaste planten en siergrassen online kopen.

Naar de plantenshop

wij kweken al onze planten zelf

Werken met planten in tuinen vinden wij leuk. Daarom zijn we ze ook gaan kweken. Dat hele proces van zaad tot plant is mooi om te zien. Op dit moment kweken wij ongeveer 500 tot 600 verschillende soorten planten. Het gaat dan om een groot assortiment vaste planten en siergrassen. Varens, heesters en bomen kun je trouwens ook bij ons vinden.

Neem contact op

In onze tuin kun je alle planten terugvinden

Alle planten die wij bij PLANTWERK kweken en toepassen in tuinen, hebben eerst enkele jaren in onze eigen tuin gestaan. Daar kunnen ze volop groeien en een volwassen fase bereiken. Vervolgens kunnen we ook goed zien hoe de kwaliteit van het wortelgestel is. En dat zegt weer veel over de kracht van de plant.

Kijk hier voor foto's

Een tuin heeft vier seizoenen

Wij leggen een bijzondere focus op de kwaliteit van de planten in de herfst en de winter. Omdat ook dan jouw tuin er goed uit kan zien. Afstervende planten geven een mooi beeld. Je moet er alleen de schoonheid van in kunnen zien. PLANTWERK heeft een goede basiscollectie met dit soort planten. Daarnaast vind je ook nog veel weefplanten en vulplanten. Je kunt alle planten siergrassen en natuurlijke tuinen op onze site vinden

Ga naar de plantenshop

tuinontwerpen en beplantingen

Het maken van een indeling voor je tuin lijkt misschien eenvoudig. Als je graag veel planten gebruikt, dan moet je daar vanaf het begin rekening mee houden. Werk van de ene naar de andere border. Als je er niet uitkomt, dan kunnen we je hiermee helpen. Wij maken ook tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op deze manier ga je gedegen te werk en voorkom je veel fouten. Frank heeft zijn eigen ontwerpstudio. Via onderstaande link kom je daar terecht.

frank heijligers STUDIO

De beplanting van jouw achtertuin

De beplanting van jouw achtertuin is iets om goed bij stil te staan en de juiste aandacht aan te besteden. Op deze plek drink je namelijk regelmatig je kopje koffie, geef je verschillende barbecues, geniet je van de zon en spendeer je de lange, zwoele zomeravonden. Bij PLANTWERK kweken wij honderden tuinplanten die uitermate geschikt zijn voor de beplanting van een achtertuin. Echter is het wel belangrijk om eerst een analyse te maken van jouw tuin en zo de meest geschikte planten te vinden. Zo kun je in het schaduwrijke gedeelte van de tuin bijvoorbeeld kiezen voor een mooie bladplant zoals de Hosta.

Geschikte beplanting voor jouw achtertuin voor een moderne stijl

Spreekt een moderne achtertuin je aan? Dan is het belangrijk om te weten welke tuinplanten het beste bij deze strakke stijl passen. Zo worden er vaak verschillende siergrassen en heesters gebruikt. In de webshop van PLANTWERK vind je tientallen verschillende soorten siergrassen en heesters, die zeer eenvoudig te bestellen zijn. Daarnaast zien we ook vaak lavendel terugkomen en één of meerdere mooie bomen. Steeds meer mensen kiezen voor de beplanting van de achtertuin voor modern. Vind je het lastig om de juiste achtertuin beplanting te regelen? Wij voorzien je graag van advies en kunnen je tevens helpen bij de inrichting van jouw gehele tuin. Zo creëren we samen een prachtige moderne tuin, die je zelf goed kunt onderhouden.

Eenvoudig jouw tuinplanten aanschaffen via onze webshop

Het kweken van planten en het groeiproces hiervan, vinden wij erg leuk. Welke stijl jij ook kiest, bij PLANTWERK bieden wij honderden verschillende tuinplanten aan die rechtstreek uit onze eigen kwekerij komen. Op onze webshop vind je ons gehele assortiment met alle benodigde eigenschappen en informatie omtrent de plant. Zo zie je eenvoudig of de tuinplant geschikt is voor de beplanting van jouw achtertuin en welke verzorging deze vergt.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK

blog!

Check hier de laatste nieuwe berichten!