Bestel planten online

Vaste planten en siergrassen online kopen.

Naar de plantenshop

wij kweken al onze planten zelf

Werken met planten in tuinen vinden wij leuk. Daarom zijn we ze ook gaan kweken. Dat hele proces van zaad tot plant is mooi om te zien. Op dit moment kweken wij ongeveer 500 tot 600 verschillende soorten planten. Het gaat dan om een groot assortiment vaste planten en siergrassen. Varens, heesters en bomen kun je trouwens ook bij ons vinden.

Neem contact op

In onze tuin kun je alle planten terugvinden

Alle planten die wij bij PLANTWERK kweken en toepassen in tuinen, hebben eerst enkele jaren in onze eigen tuin gestaan. Daar kunnen ze volop groeien en een volwassen fase bereiken. Vervolgens kunnen we ook goed zien hoe de kwaliteit van het wortelgestel is. En dat zegt weer veel over de kracht van de plant.

Kijk hier voor foto's

Een tuin heeft vier seizoenen

Wij leggen een bijzondere focus op de kwaliteit van de planten in de herfst en de winter. Omdat ook dan jouw tuin er goed uit kan zien. Afstervende planten geven een mooi beeld. Je moet er alleen de schoonheid van in kunnen zien. PLANTWERK heeft een goede basiscollectie met dit soort planten. Daarnaast vind je ook nog veel weefplanten en vulplanten. Je kunt alle planten siergrassen en natuurlijke tuinen op onze site vinden

Ga naar de plantenshop

tuinontwerpen en beplantingen

Het maken van een indeling voor je tuin lijkt misschien eenvoudig. Als je graag veel planten gebruikt, dan moet je daar vanaf het begin rekening mee houden. Werk van de ene naar de andere border. Als je er niet uitkomt, dan kunnen we je hiermee helpen. Wij maken ook tuinontwerpen en beplantingsplannen. Op deze manier ga je gedegen te werk en voorkom je veel fouten. Frank heeft zijn eigen ontwerpstudio. Via onderstaande link kom je daar terecht.

frank heijligers STUDIO

De beplanting van de voortuin draagt bij aan het vooraanzicht van een huis

Voor voortuinen gelden een onbeperkt aantal mogelijkheden, de beplanting van jouw voortuin kan je dan ook geheel naar jouw eigen wensen en smaak inrichten. Het is de plek waar je dagelijks meerdere keren doorheen loopt, het vooraanzicht van jouw huis en het uitzicht van de buren. Een flink aantal mensen kiest voor de simpele weg met wat grind of tegels. Echter is een gebruiksvriendelijke tuin voor iedereen goed bij te houden en zorgt het voor sfeer en een warme uitstraling. Bij PLANTWERK kun je een groot aanbod tuinplanten kopen. Zo vind je bij ons ook planten die uitermate geschikt zijn voor jouw voortuin beplanting.

Geschikte beplanting voor jouw voortuin

Voordat je jouw tuin gaat inrichten, is het van belang met een aantal zaken rekening te houden. Bevindt jouw tuin zich bijvoorbeeld in het noorden of misschien in het zuiden? Hoeveel zonuren heeft jouw tuin per dag of is er voornamelijk sprake van schaduw? Met een mooi woord noemen we dit ook wel een analyse van de tuin welke onderdeel is van het beplantingsplan. Na deze analyse kun je vervolgens bijpassende planten uitkiezen. In onze webshop vind je per plant een duidelijke omschrijving met benodigde informatie. Dit maakt het zeer eenvoudig om te kijken of de tuinplant geschikt is, vervolgens kun je met slecht een paar klikken jouw gewenste planten bij ons bestellen. Heb je hulp nodig met de beplanting van je voortuin of het opstellen van een beplantingsplan? Wij helpen je graag!

Een voortuin in moderne stijl

Steeds meer mensen kiezen voor de beplanting in de voortuin voor modern. De moderne stijl wordt steeds populairder als woon- of stadstuin waarbij er sprake is van een strakke vormgeving, omringd door ongeveer tweederde groen. Wij bieden verschillende siergrassen, bomen en andere tuinplanten aan die perfect aansluiten op deze moderne stijl.

Bij PLANTWERK kweken wij zoveel mogelijk op een biologisch verantwoorde manier. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen!

PLANTWERK

blog!

Check hier de laatste nieuwe berichten!